T-Mobile Duitsland: vraag naar iPhone 4 tien keer groter dan 3GS

T-Mobile Duitsland stelt vast dat de vraag naar de iPhone 4 vier keer hoger is dan bij de lancering van de iPhone 3GS het geval was. Wall Street-analist Gene Munster heeft daarnaast zijn verwachtingen voor dit kwartaal fors bijgesteld en verwacht 9,5 miljoen verkochte iPhone 4-exemplaren.

iPhone 4Niet alleen in de Verenigde Staten waren er problemen met het pre-orderproces voor de nieuwe iPhone. Ook bij onze oosterburen liep niet alles op rolletjes, zo meldt n-tv vandaag. De start van de voorverkoop legde gisteren de website van Deutsche Telekom, het moederbedrijf van T-Mobile, gedeeltelijk lam. De servers konden de toestroom van gebruikers niet aan. Volgens een woordvoerder van het bedrijf is de vraag naar de nieuwe iPhone tien keer groter dan bij de lancering van de iPhone 3GS in juni vorig jaar.

Door de hoge vraag naar het toestel kan T-Mobile Duitsland niet uitsluiten dat er bij het uitleveren van de toestellen vanaf 24 juni vertragingen zullen ontstaan. De provider streeft er naar om klanten zo snel mogelijk van hun nieuwe iPhone te kunnen voorzien. Sinds gistermiddag kan de iPhone 4 in onder meer Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk en de Verenigde Staten worden voorbesteld. In Nederland zal de nieuwe iPhone pas vanaf juli leverbaar zijn.

Wall Street-analist Gene Munster heeft naar aanleiding van de berichten zijn verwachtingen voor dit kwartaal, dat vanaf de iPhone 4-lancering op 24 juni nog 6 dagen telt, fors bijgesteld. Aanvankelijk ging Munster uit van zo’n een miljoen verkochte iPhones, maar hij verwacht nu dat Apple de grens van negen miljoen zal overschrijden. In totaal gaat hij uit van 9,5 miljoen verkochte iPhone 4’s. Vorig jaar juni bij de lancering van de 3GS gingen er in drie dagen tijd een miljoen exemplaren over de toonbank.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 juni 2010, 17:04
Categorieën iDevices, Providers
Onderwerpen gene munster, iPhone 4, preorder, t-mobile, verkopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.