T-Mobile deelt virtuele cadeautjes uit via Repudo

T-Mobile is een campagne gestart via de app Repudo. Je kunt allerlei digitale items oppakken, die door T-Mobile zijn achtergelaten.

repudo t-mobileDe iPhone-applicatie van Repudo heeft vandaag een update gekregen, waarbij een groot deel van de app opeens fuchsiaroze is gekleurd. Het blijkt te gaan om een campagne van T-Mobile, waarbij je speciale Repudo-items van T-Mobile kunt vinden. De repudo’s van T-Mobile hebben bovendien een centrale plaats gekregen in de app. Relaties van T-Mobile, waaronder bloggers, kregen een fuchsiaroze siliconenhoesje toegestuurd om de aandacht te vestigen op de campagne.


Als je een iPhone of Android-toestel hebt, kun je meedoen en op jacht gaan naar de items die door T-Mobile zijn achtergelaten. Zo bleken er bij mij in de buurt twee items door T-Mobile te zijn gedropt: een muzieknummer van Anouk (dat was al een lopende campagne) en een item met de naam ‘Herman Brusselmans’ (de schrijver). Ik heb als test ook zelf een Repudo-item op mijn huidige locatie gelegd. Je kunt via Twitter of Facebook anderen daarvan op de hoogte stellen.

Downloaden: Repudo (gratis)

[flickr]set:72157627012579040[/flickr]

Informatie

Laatst bijgewerkt
21 juni 2011 om 13:06
Onderwerp
Categorie
Providers

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.