T-Mobile: al kwart miljoen klanten op 4G-netwerk

T-Mobile telt al een kwart miljoen klanten op haar 4G-netwerk dat onlangs verder uitgebreid is.

t-mobile-speedT-Mobile laat weten dat inmiddels ruim 270.000 klanten actief zijn op haar 4G-netwerk. Het bedrijf spreekt van een ‘razendsnelle groei’. T-Mobile gaat het 4G-netwerk, dat op 18 november in de Randstad van start ging, verder uitbreiden. Het netwerk is deze week verder uitgebreid naar andere delen van de Randstad, waaronder Groot Den Haag, Delft en Zoetermeer.


In Nederland beschikken zo’n 450.00 klanten van T-Mobile over een 4G-toestel. Volgens T-Mobile zijn de ervaringen tot nu toe erg positief. Tests van de Consumentenbond wijzen dit ook uit: “Browsen gaat zeer vlot en video kijken gaat probleemloos in HD”, concludeert de bond. De vraag is wel of T-Mobile de huidige snelheden kan blijven garanderen als meer en meer mensen van het 4G-netwerk gebruik gaan maken. T-Mobile biedt op het 4G-netwerk een snelheid variërend tussen 15 en 50 Mbps, afhankelijk van het gekozen abonnement. Op de dekkingskaart kun je controleren of er in jouw gebied al 4G wordt aangeboden.

De uitrol van 4G in Den Haag en omgeving is eerder deze week afgerond en ook klanten in Delft en Zoetermeer hebben nu toegang tot 4G. T-Mobile breidt eerst verder uit in de Randstad en daarna volgt de rest van Nederland. Eind 2014 moet een meerderheid van de klanten toegang hebben.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
12 december 2013 om 12:14
Onderwerp
Categorie
Providers
15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.