Syntens organiseert bijeenkomsten voor mobiele ontwikkelaars

iPhone-ontwikkelaars die met collega's van gedachten willen wisselen kunnen terecht bij Syntens. Zij organiseren vanaf 19 december in Den Haag een serie Unconference-bijeenkomsten, waarin mobiele applicatie-ontwikkelaars ervaringen kunnen uitwisselen.

syntens mobiele ontwikkelaarsSyntens Den Haag gaat op zaterdag 19 december van start met een reeks bijeenkomsten, waar ontwikkelaars van mobiele applicaties ervaringen kunnen uitwisselen. Het is de bedoeling om samen met ondernemers/ontwikkelaars te discussiëren hoe je een mobiele applicatie succesvol en winstgevend op de markt kan brengen. De bijeenkomsten vinden plaats in de Creative Factory Rotterdam en het is de bedoeling dat er regelmatig een vervolg komt, zodat de ontwikkelaars bun resultaten kunnen toetsen en verslag kunnen doen van hun ervaringen.

Op de eerste bijeenkomst op zaterdag 19 december gaat het om kennismaking en het doen van korte pitches, waarin iedereen zich presenteert. Er is gekozen voor een zogenaamde unconference, zodat het programma flexibel kan worden ingevuld.

Alle mobiele applicatie-ontwikkelaars in Nederland (en België vast ook) zijn welkom op de bijeenkomst. De reden om juist nu aandacht aan het onderwerp te besteden, heeft onder andere te maken met de invloed van Apple. De tussenhandel is weggevallen, de markt wordt transparanter en opener voor kleinere ontwikkelaars, allemaal goede ontwikkelingen. Daar staat tegenover dat de prijzen van applicaties steeds lager worden (ook een trend die door Apple is ingezet): hoe val je nog op tussen duizenden andere apps en zorg je dat je geld verdient?

Wie daarover met anderen van gedachten wil wisselen kan dus bij Syntens terecht. Syntens is een onafhankelijk innovatienetwerk voor MKB-ondernemers, dat werkt in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken en andere overheden. Aan de dienstverlening zijn meestal geen kosten verbonden. Aan deze bijeenkomst ook niet: Creative Factory stelt de locatie beschikbaar, EEN helpt met het leggen van contact met internationale ontwikkelaars en de Rotterdam Media Commission ondersteunt de bijeenkomst ook.

Wat : Unconference
Wie : Mobile app-developers van Nederland
Waar : Creative Factory Rotterdam
Wanneer : Zaterdag 19 december (terugkerend)
Hoe laat : 13:00 tot 17:00 uur
Aanmelden : per e-mail, sta@syntens.nl
Vragen : Sjoerd Steensma, 088-4440760 of 06-11110042

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2009, 16:20
Categorie Apps
Onderwerpen apps, innovatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.