SwitchEasy Nude: bijna onzichtbaar iPhone-beschermhoesje

De SwitchEasy Nude is een bijna onzichtbaar hoesje voor de iPhone 3G en 3GS. De case is slechts 0,8 mm dik en is gemaakt van polycarbonaat met daarop een UV- en krasbestendig hoogglans laagje.

switcheasy nudeDe SwitchEasy Nude is een hoesje van nog geen millimeter dik (0,8mm), bedoeld voor mensen die hun iPhone willen beschermen zonder dikker te maken. De beschermlaag is zo dun dat je het nauwelijks opmerkt; vandaar de naam Nude. De hoesjes zijn gemaakt van polycarbonaat, met daaroverheen een UV- en krasbestendige hoogglans coating. Er zitten geen naden of lijnen op de case, die bedoeld is voor de iPhone 3G en 3GS.

switcheasy nude clearNet als bij andere cases van SwitchEasy krijg je er een gratis screenprotector, een doekje en een plastic kaartje bij om de screenprotector bubbelvrij op het scherm te plakken.

Wil je een onzichtbare case, dan kun je het best een transparante variant kiezen of een kleur die aansluit op de achterzijde van je iPhone. De SwitchEasy is verkrijgbaar in wit, zwart, transparant en (via de fabrikant) diverse andere kleuren. De case kost €20.

Onderstaand filmpje toont de gele variant van de SwitchEasy Nude:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 februari 2010, 16:56
Categorie Accessoires
Onderwerp switcheasy

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.