SwitchEasy CapsuleRebel voor iPhone 4

De SwitchEasy CapsuleRebel voor iPhone 4 heeft een fraaie wervelstructuur en is van high-tech materialen gemaakt. Rubber zorgt voor extra grip en GE Lexan Polycarbonaat voor bescherming.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

switcheasy rebelSwitchEasy heeft weer een nieuwe case voor de iPhone uitgebracht: de SwitchEasy CapsuleRebel. Dit is de opvolger van de CapsuleRebel die we ooit voor de iPhone 3G besproken hebben. Deze nieuwe versie heeft een compleet nieuw uiterlijk gekregen en is van nieuwe materialen gemaakt. Het gaat bij de CapsuleRebel om een combinatie van hard en zacht materiaal. Rubber zorgt voor het absorberen van schokken en een betere grip en de extra harde laag eromheen zorgt voor bescherming.

De supersterke GE Lexan Polycarbonaat-shell en het en speciale ASDP-materiaal geven stevigheid aan de case. En de wervelstructuur geeft de CapsuleRebel een apart uiterlijk. Zoals gebruikelijk bij Switcheasy wordt ook deze Rebel-case compleet geleverd, in de verpakking zitten naast de case ook 2 antistatische screenprotectors, een microfiber schoonmaakdoekje, universele dock-adapters in zwart en wit, een videohouder, 2 afdekdopjes voor je dockconnector en een 2 afdekdopjes voor de 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting.

De case is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en wit. In de iPhoneclub-shop kost deze case €29,95.

SwitchEasy-Rebel-White

Een filmpje van een reviewer is hieronder te zien:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2010, 6:11
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, switcheasy

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.