SwitchEasy Nude: ultradunne case voor iPhone 4

De SwitchEasy NUDE is een superdunne case van polycarbonaat, verkrijgbaar in 8 kleuren, waaronder transparant.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

switcheasy nudeEr zijn heel wat hoesjes voor de iPhone, maar er zijn een paar die je bij elk model weer ziet terugkeren en die altijd populair zijn. De SwitchEasy NUDE is een voorbeeld daarvan, met als belangrijkste koopargument dat de cases maar één millimeter dik en toch erg stevig zijn. De NUDE zal voor de iPhone 4 beschikbaar komen in diverse kleuren, waaronder een transparante uitvoering. Er is keuze genoeg: zwart, wit, rood, fuchsia, paars, turquoise, limegroen en transparant.


nude iphone

Zoals gebruikelijk bij SwitchEasy krijg je er flink wat extra’s bij: twee screenprotectors, een microfiber-doekje, twee afdekdopjes voor de headset-opening en de dockconnector. Er zijn openingen voor camera en flitser en voor de knoppen en poorten aan de zijkant, bovenkant en onderkant van de iPhone. Dat alles kost €19,99 en dat is niet overdreven duur voor een merkcase.

De SwitchEasy Nude was er al eerder in verschillende kleuren voor de iPhone 3G/iPhone 3GS, onder andere verkrijgbaar in de iPhoneclub Accessoireshop.

switcheasy nude extra

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

35 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.