swiftkey-emoji-flow-ipad

SwiftKey voorspelt emoji en typt vloeiender op de iPad

SwiftKey voor iOS voorspelt nu welke emoji je wilt gebruiken. Bovendien kun je nu vloeiend schrijven op de iPad dankzij de flow-functie.

SwiftKey voor iOS, het beste toetsenbord van 2014, heeft een update gekregen. De app kan nu voorspellen welke emoji je wilt gebruiken. De app leert daarbij van je gewoontes, dus als jij altijd een sip kijkende emoji gebruikt zal dat de eerste keuze zijn. Er worden meer dan 800 emoji ondersteund. Voor iPad-gebruikers heeft SwiftKey ook een interessante verbetering: je kunt nu de flow-functie gebruiken om vloeiend te kunnen schrijven.


swiftkey-emoji-flow-ipad

Flow is SwiftKey’s variant van Swype, waarbij het swipen de standaard werkwijze is. Bij de flow-functie hoef je je vinger niet van het scherm te halen, maar type je een woord door je vinger van de ene naar de andere toets te laten glijden (zie rechts op de afbeelding hierboven).

SwiftKey was een van de eerste third-party toetsenborden voor iOS 8, maar qua functies liep het nog wel wat achter op de Android-functie. Met deze iOS-update maakt SwiftKey weer een inhaalslag. Er zitten nog wat andere verbeteringen in deze update, zoals een typegeluid in plaats van voelbare feedback. Ook worden nu 11 nieuwe talen ondersteund waaronder Bulgaars, Grieks, IJslands, Indonesisch, Russisch en Turks (Nederlands was sinds 2014 al aanwezig). Een paar bugfixes en aanpassingen van de lay-out maken SwiftKey weer net een tikje beter.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.