Supermarkt+: aanbiedingen-app krijgt nieuw design op iPhone

De aanbiedingen-app Supermarkt+ voor iPhone heeft een nieuw design. In de app zie je acties per supermarkt of vanuit je boodschappenlijst.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Supermarkt Plus iPhone vernieuwdEen van de Nederlandse iPhone-apps met prijzen en aanbiedingen van supermarkten, is vernieuwd. Supermarkt+ heeft een volledig nieuw ontwerp gekregen voor de iPhone dat is afgestemd op iOS 7. De applicatie ondersteunt nog wel iOS 6. Supermarkt+ heeft niet alleen een overzicht met aanbiedingen per supermarkt op een rij, maar laat je ook zoeken op producten. Daarna krijg je te zien bij welke winkel je dat product het goedkoopst kan halen en zet je het item meteen op je boodschappenlijst.

De update van Supermarkt+ versie 2.2 heeft behalve het nieuwe ontwerp niet zoveel nieuws onder de zon. Er zijn eigenlijk alleen ontdekte fouten uit de applicatie gehaald. Toch is de applicatie de moeite waard om even door te lichten. We schreven er drie jaar geleden voor het laatst over en het is natuurlijk wel aardig om te weten of de app je 89 cent waard is.

Supermarkt Plus super kiezen Supermarkt Plus koffie in de aanbieding

Functies

Supermarkt+ voor iPhone heeft een nieuwe groene iOS 7-titelbalk, maar is qua indeling behoudend gebleven met vijf tabbladen. Wel zo logisch ook. Je kan er van links naar rechts zoeken op aanbiedingen, de aanbiedingen per supermarkt vinden en zien welke supermarkten er in de buurt zijn op basis van je GPS-locatie. Er is een boodschappenlijst die je wel naar jezelf of iemand anders kan mailen en tenslotte stuur je in het tabblad Meer zelf foto’s van producten in. Ook geef je daar aan van welke supermarkten je aanbiedingen wil zien.

Niet overal aanbiedingen

Een aantal kleine supermarkten geeft overigens niet thuis bij het opvragen van aanbiedingen. Coop, Supercoop, MCD, Dagwinkel, De Troefmarkt en de Agrimarkt geven niet thuis. Grotere ketens als Albert Heijn, Jumbo, C1000, Aldi en Lidl werken wel naar behoren. Bij de Duitse ketens zie je bovendien welke non-food producten je goedkoop haalt, net als in de folders. Een tik op een aanbieding toont de geldigheidsduur van de korting, de normale prijs en de optie een item toe te voegen aan je boodschappenlijst.

Supermarkt Plus Colgate prijzenvergelijking Supermarkt Plus supermarkten filteren

Supermarkt+ vs. Aanbieding

Supermarkt+ heeft aan de iPhone-app Aanbieding een gratis concurrent die de acties per winkel wat visueler toont. De opties van beide apps zijn vergelijkbaar. Door die grotere plaatjes in Aanbieding, doet die app wel langer over het laden. De app toont van de Duitse ketens nadrukkelijk de food-aanbiedingen waar er meer van zijn dan in Supermarkt+, maar de app pikt geen bijzondere kortingen op. Zo zie je bij Supermarkt+ bijvoorbeeld ook dat je het tweede Andrélon-product gratis krijgt bij de C1000, een korting waar je Aanbieding niet op betrapt. De app werkt bovendien sneller en de heldere iOS 7-uitstraling maakt hem overzichtelijk. Het kan de meerprijs waard zijn ten opzichte van Aanbieding.

De vergelijking met Aanbieding Pro van 1,79 euro valt ook gunstig uit voor Supermarkt+. De grootste toevoeging aan die duurdere app is namelijk dat je kan bijhouden hoeveel je hebt bespaard door alle actieprijzen, maar daarvoor moet je wel je boodschappen actief markeren als gekocht en een account aanmaken. Een wat omslachtige en overbodige handeling als je gewoon snel wat actieprijzen wilt zien.

Downloaden: Supermarkt+ (€0,89, iPhone, iOS 6.0+)
Ook genoemd: Aanbieding (gratis, iPhone, iOS 5.0+)
En ook nog: Aanbieding Pro (€1,79, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:34
Categorie Uncategorized
Onderwerpen aanbieding, korting, supermarkt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.