StyleTap iOS Wrapper maakt oude Palm-apps geschikt voor iPhone’s App Store

StyleTap iOS Wrapper SDK is beschikbaar voor Palm-applicaties. Ontwikkelaars van een Palm-app kunnen hun apps wikkelen in een wrapper, waardoor ze bij Apple's App Store zijn in te leveren, bedoeld voor de iPhone.

palm-on-iPhoneNog voordat smartphones populair werden was de Palm een veelgebruikte zakcomputer. Je kon er bijna alles mee doen wat je tegenwoordig op een smartphone gewend bent, inclusief apps installeren, foto’s maken en internetten. De StyleTap iOS Wrapper SDK maakt het mogelijk om veel van die Palm-apps om te zetten naar een vorm die geschikt is voor de iPhone. Na gebruik van de SDK heb je een iPhone-app, die klaar is om bij Apple in te dienen.

Momenteel is het nog niet mogelijk om het StyleTap Platform voor iPhone te kopen via de App Store, omdat er functionaliteit nodig is die niet door Apple wordt ondersteund. Het gaat dan met name om het downloaden van andere Palm-applicaties. Met de StyleTap iOS Wrapper SDK kun je je bestaande Palm-app ‘wikkelen’ in een schil die er een iPhone-app van maakt. Alle verboden functionaliteit wordt daarbij weggehaald, zodat de app klaar is om bij Apple in te dienen.

Je hebt daardoor geen jailbreak nodig om voormalige Palm-apps op je iPhone te installeren. Wat je nodig hebt, zijn de originele .prc en .pdb Palm-applicatiebestanden. Bovendien moet je een licentie nemen op de StyleTap-software (prijzen nog niet bekendgemaakt) en moet je lid zijn van Apple’s Developer Program om de apps te mogen indienen bij Apple. De garantie dat Apple de apps ook daadwerkelijk zal accepteren krijg je er trouwens niet bij. Voor 50 dollar kun je een licentie nemen op het StyleTap Platform, waarmee je op een gejailbreakte iPhone kunt kijken of het iets voor jou is.

Meer info: StyleTap iOS Wrapper SDK

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 december 2011, 9:30
Categorie Apps
Onderwerpen palm, styletap

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.