Studentenaanbieding: 40 euro App Store-tegoed bij een nieuwe iPad

Back To School 2012 stimuleert studenten om een Mac of iPad voor hun studie te kopen. Bij aankoop van een iMac, MacBook of iPad krijg je een extra tegoed van 40 tot 80 euro, vrij te besteden aan apps of muziek uit de App Store of de iTunes Store.

student actieApple heeft vandaag de studentenaanbieding van 2012 bekendgemaakt. Net als elk jaar is er een speciaal Back To School-aanbod voor studenten die een Mac of ander Apple-product willen kopen. Dit jaar krijg je een tegoedbon van 80 euro als je een nieuwe iMac of MacBook met onderwijskorting aanschaft. Koop je een nieuwe iPad, dan krijg je 40 euro tegoed. Deze bedragen kun je vrij besteden in de iTunes Store of App Store waar je er apps, muziek, boeken of films mee kunt kopen. Inwisselen voor accessoires is helaas niet mogelijk.

Je moet de Mac of iPad tussen 11 juni en 21 september voor je studie kopen. De onderwijskorting geldt alleen voor studenten die aan een universiteit studeren of ouders die spullen kopen voor een studerend kind. Ook onderwijsmedewerkers komen in aanmerking voor de korting én de tegoedbon.

Meer info: Back To School 2012

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juni 2012, 14:14
Categorie Apple
Onderwerpen onderwijs, school, studenten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.