Steve Jobs “gezond en vol energie” volgens Steve Wozniak

Steve Wozniak, mede-oprichter van Apple, heeft gemeld dat Steve Jobs in goede conditie is en vol energie zit. Woz zei dat Steve Jobs "niet klinkt alsof hij ziek is".
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

567dwts_lg_stevewSteve Wozniak, mede-oprichter van Apple, heeft gemeld dat Steve Jobs in goede conditie is en vol energie zit. Dit vertelde hij, desgevraagd aan een reporter van de Wall Street Journal, tijdens de All Things D Conference. Wozniak, beter bekend als Woz, zei dat Steve Jobs “niet klinkt alsof hij ziek is” en evenmin alsof hij nog gezondheidsproblemen heeft. Woz gaf echter aan niet direct contact te hebben gehad met Jobs. Hierdoor blijft het speculeren of de CEO van Apple nu wel of niet aan de beterende hand is sinds hij in januari het toneel verliet om zich te richten op zijn herstel.

Sinds het vertrek van Jobs is zijn gezondheid onderwerp geweest van vele speculaties, met analisten die naar zijn terugkeer vroegen en anderen die zich afvroegen of hij terugkeert tijdens de WWDC begin juni. Verder zijn er ook geruchten dat Jobs misschien terug zou kunnen keren, niet als CEO, maar in een andere rol bij Apple. Zeker is dat iedereen halsreikend uitkijkt naar zijn terugkomst, zeer waarschijnlijk ergens eind juni of begin juli.

Overigens was Woz dit jaar deelnemer aan het Amerikaanse Dancing with the Stars. Hij maakte daar een opvallende verschijning inclusief roze boa. Hieronder kun je een van zijn optredens zien, mocht je daar behoefte aan hebben…

(via Mashable)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2009, 14:41
Categorie Apple
Onderwerpen steve jobs, steve wozniak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.