Star Wars Rebels Recon Missions

Star Wars Rebels: Recon Missions voor iOS voelt als de oude Star Wars-games

In Star Wars Rebels: Recon Missions speel je Ezra Bridger, een jedi-leerling die door The Empire wordt opgejaagd. Het gehele spel voelt verrassend veel als Super Star Wars aan.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Star Wars Rebels Recon MissionsSinds de onthulling van de zevende film zien we ineens ontzettend veel andere media in het Star Wars-universum voorbijkomen. Er zijn nieuwe strips, boeken, een televisieserie genaamd Star Wars Rebels en nu ook een daarop gebaseerde game. In Star Wars Rebels: Recon Missions ren je rond in levels terwijl je vijanden ontwijkt en met een lightsaber zwiept.

Star Wars Rebels: Recon Missions voelt in eerste instantie aan als een traditioneel Star Wars-spel, in de stijl van bijvoorbeeld het befaamde Super Star Wars voor de Super Nintendo. In dit nieuwe spel zijn de pixels echter omgeruild voor 3D-personages en speel je de eerste vier levels niet met Luke Skywalker, maar met Ezra Bridger. Je bent een Jedi-leerling vlak na de gebeurtenissen van Star Wars Episode III, terwijl de Jedi juist worden opgejaagd. De serie waar het spel op gebaseerd is wordt al een tijd uitgezonden op Disney XD.

Je kunt Recon Missions gratis downloaden, maar mag dan slechts vier levels spelen. Voor de overige dertig levels moet je een in-app aankoop van vijf euro maken. Star Wars Rebels lijkt daarmee een premium-spel met een ingebouwde demo, maar tegelijk heeft de game wat freemium-trekjes. Zo kun je voor vier euro ook een upgrade kopen, waardoor je constant laserstralen afkaatst met je lichtzwaard. Het zijn optionele extra’s die je niet nodig hebt om de game uit te spelen. Na zo’n forse aanschaf voelt het alleen wel wat gek.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 maart 2015, 12:48
Categorie Apps
Onderwerpen game, star wars

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.