Spy Cam Peek-I laat je stiekem iPhone-foto’s maken

Met de Spy Cam Peek-I op Indiegogo kun je stiekem iPhone-foto's maken in een hoek van 90 graden.

Spy Cam Peek-IDe Spy Cam Peek-I is een klein hulpstuk voor je iPhone-camera, die het mogelijk maakt om foto’s vanuit een afwijkende hoek te maken. Hoewel er vast de nodige situaties te bedenken zijn waarin een fervent iPhone-fotograaf hier iets aan heeft, lijkt het accessoire vooral bedoeld om stiekem een foto van wat er naast je gebeurt te maken.

Een spiegel in de Spy Cam Peek-I laat je alles fotograferen dat in een hoek van 90 graden naast je iPhone-camera gebeurt. Richt je de iPhone op de grond, dan fotografeer je met behulp van dit iPhone-accessoire eigenlijk naast je. De Spy Cam Peek-I bedekt alleen de iPhone-camera en wordt met een magneet bevestigd.

Het idee achter de Spy Cam Peek-I is ons wel bekend: in 2012 schreven we over de MirrorCase, die je op soortgelijke wijze horizontaal laat filmen met de iPhone. Dit accessoire bevindt zich echter in een logge case. De Spy Cam is op zijn beurt een stuk kleiner. De makers zeggen het ontwerp bewust zo compact mogelijk te hebben gemaakt, zodat anderen niet doorhebben wat je eigenlijk aan het doen bent.

Spy Cam Peek-I foto voorbeeld

Je kunt een Spy Cam bestellen door op Indiegogo 15 dollar te doneren. Het project is in elk geval al geslaagd: het duurde niet lang totdat de makers hun vrij lage streefbedrag van 1.000 dollar binnen hadden. Je moet tot mei wachten tot het accessoire wordt toegestuurd en het zou ons niks verbazen als de verzending later nog eens wordt uitgesteld. Op Indiegogo staan voornamelijk renderings van het accessoire, wat doet vermoeden dat de productie zich nog in een vroeg stadium bevindt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2014, 9:09
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen camera, indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.