iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was woensdag 26 maart 2014

Twitter heeft de mogelijkheid gekregen om personen te taggen in foto's op iPhone en iPad. VyprVPN en Cloak VPN maken internetten veiliger.

Emoji iOS 7Net als gisteren hebben we vandaag een uitgebreide bespreking van een app die internetten op de iPhone en iPad een stukje veiliger maakt. En dankzij een proefperiode van 30 dagen kunnen we eigenlijk iedereen aanraden Cloak te gebruiken. Maar dat geldt ook voor VyprVPN, die eveneens is vernieuwd. Dit was ook de dag van de opvolger van Clash of Clans: Boom Beach. We nemen de populairste apps van afgelopen week onder de loep en we vertellen hoe je sneaky Apple-apps kan verbergen door een foutje in iOS 7.1. Ook: personen taggen in foto’s op Twitter.

Nieuws

Apps

Rubrieken

  • In de iCulture speelt maken we kennis met de verrassend goede looks van Oddworld: Stranger’s Wrath op iPhone en iPad.
  • Een stijlvolle agenda-app, FoxTube en Data Counter vind je als een paar van de vele aanbiedingen in de iCulture Deals.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
ICV VyprVPN iPhone iPad

  • VyprVPN (gratis) is een waardige concurrent van het uitgebreid besproken Cloak. De app die je internetverbinding beveiligt, geeft je elke maand 5 gigabyte data veiligheid gratis. De applicatie is met ingang van een nieuwe update nu ook geoptimaliseerd voor de iPad
  • Het gebeurt niet vaak dat Twitter (gratis) voor iPhone en iPad een update krijgt, zonder dat je over de verschillen met de vorige versie leest. Nu wel. Wat er nieuw is, is dat je nu maximaal vier foto’s kan uploaden in één tweet. En dat niet alleen: je kan tot tien personen taggen in een foto die je uploadt, zodat die op de hoogte worden gesteld van de nieuwe foto die van ze wordt geplaatst. Het is misschien niet zo’n handige update in een tijd waarop Twitter wordt bekritiseerd om een identiteitscrisis, zo’n vernieuwing die zo sterk aan Facebook doet denken. Het zegt álles dat de nieuwe functie niet duidelijk bij naam is genoemd in de app-omschrijving. De update geldt overigens niet voor iedereen, het lijkt om een softlaunch te gaan.

Twitter foto's taggen iPhone

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 maart 2014, 22:10
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.