SOSCharger: iPhone-opladen met een hendeltje

De SOSCharger is een iPhone-accu met een hendel, zodat je hem zonder stopcontact weer kan opladen.

SOSChargerEen externe batterij kan je iPhone redden als er geen stopcontact in de buurt is, maar naarmate je langer weg bent zal zelfs deze leegraken. De SOSCharger is een iPhone-lader voor iedereen die op een wat langere survivaltocht gaat. Door de bevestigde hendel heen en weer te draaien, laad je de batterij op die weer je iPhone van stroom kan voorzien. Omdat de accu een usb-poort heeft, kun je er ook andere smartphones op aansluiten.

De SOSCharger heeft een 1500mAh-accu die je oplaadt door te draaien. Na zo’n drie tot vijf minuten draaien, kun je volgens de makers weer vijf tot twaalf minuten met je iPhone bellen. De oplader werkt met alle USB-apparaten die 5W of minder nodig hebben.

Doneer je op Kickstarter 50 dollar, dan krijg je een SOSCharger thuisgestuurd. Een aardige investering, maar je weet dan wel zeker dat je als één van de weinigen je iPhone kunt blijven gebruiken als de stroomcentrales het begeven tijdens de zombie-apocalypse. Kans is alleen klein dat de mobiele netwerken dan nog werken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2013, 20:52
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.