Sombere stemming tijdens voorbereiding Macworld 2009

De eerste foto's van een regenachtig San Francisco zijn binnen. De voorbereidingen zijn nog in volle gang, maar Macworld begint voor de meeste bezoekers ook eigelijk pas op 6 januari met de keynote.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

macworldDe Duitse website Macnotes is al in San Francisco gearriveerd en laat ons de eerste (regenachtige) foto’s van het Moscone-conferentiecentrum zien. Hoewel de beurs op maandag van start gaat kan het natuurlijk geen kwaad om er alvast een weekendje San Francisco aan vast te plakken.

Binnen wordt al driftig gebouwd aan de stands, terwijl buiten nog weinig te beleven valt. En banners met aankondigingen van geheime nieuwe produkten ware er op dit moment ook nog niet te zien.

Wij gaan vandaag richting San Francisco (als je dit leest zitten we al in het vliegtuig, dat om 11:10 uur vertrekt). Daar gaan we eerst twee dagen rondtoeren (onder andere naar Six Flags) om uiteindelijk op maandagavond weer in San Francisco terug te keren, ruim op tijd voor de keynote op dinsdagochtend.

Wat kunnen we verwachten? Volgens een analist van JupiterMedia zullen het geen revolutionaire maar eerder evolutionaire producten zijn. Apple bouwt voort op dingen die we al kennen. Een analist van NPD Group denkt dat er wel wat “substantiële aankondigingen” gedaan zullen worden. Een vernieuwde iMac is een mogelijkheid en er zal vast ook meer over Snow Leopard bekend worden gemaakt.

Via: Macnotes.de

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 23:59
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen beurs, evenement, macworld, san francisco

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.