Solar Bluetooth Keyboard Case: iPad-toetsenbord met zonnelader

Een nieuw iPad-toetsenbord van Logitech is op Best Buy gelekt. Dit toetsenbord gebruikt een zonnelader, zodat hij nooit opgeladen hoeft te worden. Het is nog niet duidelijk wanneer hij te koop zal zijn.

iPad Logitech zonneladerEen nieuwe op zonne-energie werkend iPad-toetsenbord van Logitech is per ongeluk op de Amerikaanse winkelsite Best Buy verschenen. De Solar Bluetooth Keyboard Case zou hierdoor nooit aan een stopcontact opgeladen hoeven te worden. Het toetsenbord bevindt zich aan een iPad-case, zodat je de twee altijd met elkaar kunt meenemen.

Logitech achterkant zonneladerDit is zeker niet het eerste toetsenbord van Logitech. Afgelopen maand presenteerde de accessoiremaker nog de Ultrathin Keyboard Cover, een Smart Cover met ingebouwd toetsenbord. De op zonne-energie werkende case heeft een iets minder slim systeem om zich aan je iPad te bevestigen, maar heeft op zijn beurt geen lader nodig.

Je betaalt voor het toetsenbord met zonnelader wel iets meer: op Best Buy wordt hij verkocht voor $129,99. Hoewel dit niet hoeft te betekenen dat hij ook €129,99 zal kosten, is de kans wel groot. De prijs van eerdere Logitech iPad-accessoires werd wel op deze manier omgezet. Het is nog niet duidelijk wanneer hij verkrijgbaar zal zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 mei 2012, 17:22
Categorie Accessoires
Onderwerpen bluetooth, logitech, toetsenbord, zonnecellen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.