Solar Backpack: rugzak met krachtige zonnelader voor je iPhone

De Solar Backpack is een rugzak met een grote zonnelader, die gebruikt kan worden om je iPhone buiten op te laden.

Solar BackpackDe Solar Backpack is een rugzak met een ingebouwde zonnelader, die gebruikt kan worden om je iPhone terwijl je buiten bent op te laden. Omdat het oppervlak de de lader een stuk groter is dan bijvoorbeeld die van een zonnelader op een iPhone-hoes, is de rugzak volgens de makers in staat om constant aan stroom te bieden.

We hebben eerder al eens een vergelijkbaar product gezien: ook de SunVolt beloofde een zonnelader die constant stroom aan je iPhone kon voeren, maar dit was enkel een lader die je met je meedroeg. De Solar Backpack is een rugzak, iets dat je normaal gesproken wellicht ook al met je meedraagt als je naar buiten gaat. Bovendien biedt de rugzak ruimte om bijvoorbeeld je iPhone, iPad of laptop in te steken terwijl je ze oplaadt.

De Solar Backpack is een Indiegogo-project. De makers hopen via deze crowdfundsite 27.800 dollar te verzamelen, maar ze beloven een tas aan donateurs ongeacht of het doel wordt bereikt. Om in aanmerking te komen voor de rugzak moet je minstens 160 dollar doneren. De tas zal, mits het project goed afloopt, later voor 200 dollar worden verkocht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2013, 14:58
Categorie Accessoires
Onderwerp indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.