Snel tweeten met Twitter-client Tweetast (jailbreak)

Tweetast is een nieuwe Twitter-client waarmee je snel en eenvoudig kunt tweeten op de populaire website Twitter. Binnen 1 seconde start de client op (3GS) en binnen 3 seconden is een tweet geplaatst (3G).

TweetastDe 14-jarige ontwikkelaar DarkMalloc heeft een Twitter-client genaamd Tweetast uitgebracht, waarmee je snel en eenvoudig kunt tweeten, dat wil zeggen een update op de populaire website Twitter kunt plaatsen. De client mist voorlopig andere functionaliteit, zoals het bekijken van je timeline. Toch dient Tweetast zijn doel: binnen 1 seconde start de client op (iPhone 3GS) en binnen 3 seconden is een tweet geplaatst (3G-verbinding).

Tweetast logoMet behulp van het icoon rechtsonderin kun je een gebruikersnaam en wachtwoord instellen, het icoon linksonderin is bedoeld om een e-mail naar de ontwikkelaar te sturen. Na je inloggegevens te hebben ingesteld kun je in het tekstvlak een tweet intypen en deze vervolgens versturen door op het Twitter-logo te tikken. Momenteel krijg je nog te zien dat je tweet is verstuurd door API, maar dit zal binnenkort gewijzigd worden in Tweetast.
Tweet verstuurd via Tweetast
Tweetast screenshots

Tweetast v0.1 is gratis te downloaden in de repository van BigBoss. De laatste versie van Tweetast kun je ook downloaden in de repository van de ontwikkelaar die je kunt vinden op http://darkmalloc.com/. Momenteel is v0.2 via DarkMalloc.com beschikbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2009, 16:28
Categorie Jailbreak
Onderwerp twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.