Snel sms, mail of tweet opstellen met FastStatus (jailbreak)

Met FastStatus kan je snel een sms, mail of tweet aan de hand van een gemakkelijke pop-up. Die is op te roepen aan de hand van een Activator-actie zoals een veegbeweging of twee keer tikken op het scherm. Deze jailbreak-app is gratis via de repository van ModMyi te downloaden.

Snel sms'en, mailen en twitteren met FastStatus (jailbreak)Met de jailbreak-app FastStatus kan je snel een sms’je, mailtje of tweet opstellen. Als je twee keer tikt op de statusbar, of een andere Activator-actie uitvoert, krijg je een pop-up te zien met de vraag welke van de drie soorten berichten je op wilt stellen. Vooral de gemakkelijke manier van benaderen maakt dat als je snel even een tweet wilt plaatsen dit ongetwijfeld een van de meest efficiënte methodes om dit te doen. Veel kan je niet verliezen met het uitproberen van FastStatus, de app is namelijk gratis.

FastStatus maakt niet gebruik van de ingebouwde Twitter-functionaliteit in iOS 5. Je zal hiervoor de officiele Twitter-app voor moeten downloaden. Doordat van de Twitter-app gebruik gemaakt wordt om tweets te versturen kunnen gebruikers van iOS 4 ook de jailbreak-app zonder moeite kunnen gebruiken.

Als je wil kan je ook voor iets ander kiezen dan twee keer tikken op de statusbar om FastStatus te openen. Zo kan je ook diverse veegbewegingen gebruiken om de pop-up tevoorschijn te halen. Helaas ontbreekt het nog aan de integratie van Facebook en andere sociale netwerken.

FastStatus is gratis te downloaden via de repository van ModMyi.

Bron: iDownloadblog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 februari 2012, 15:07
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, modmyifone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.