Snap: universeel bevestigingssysteem voor iPhone-accessoires

De Snap is een universeel bevestigingssysteem voor iPhone-accessoires zoals oordophouders, portemonnees en meer.

Snap accessoireWe hebben het in eerdere artikelen wel bewezen: met de juiste hulpmiddelen is de iPhone een prima portemonnee, carkit of een handige opbergplek voor je oordopjes. Nadeel hierbij is dat je vaak maar één extra functie tegelijkertijd aan je iPhone kunt toevoegen. Die ene case met een opslagplek voor je oordopjes werkt niet goed samen met je andere portemonneecase, en al helemaal niet met die handige iPhone-standaard. De Snap wil daarom een universele manier bieden waarop je extra accessoires op je iPhone kunt bevestigen.

De Snap is in eerste instantie een kleine cirkel die je achterop je iPhone plakt. Vervolgens kun je met een draaibeweging hier houders, je portemonnee en andere bijbehorende accessoires op bevestigen.

De Snap kan via Indiegogo worden besteld voor 10 dollar. Je krijgt dan twee bevestigingspunten voor je iPhone en vijf connectors die je op eigen accessoires kunt bevestigen. Voor tussen de 10 dollar en 40 dollar krijg je een aantal bijbehorende accessoires. Je kunt dan een fietshouder, autohouder, portemonnee, oordophouder en sportarmband bestellen. Het is ook mogelijk om de volledige set in huis te halen voor 100 dollar.

Hoewel de Snap een flexibele manier biedt om tussen accessoires te wisselen, zijn er nog wel enige restricties. Je kunt immers niet op iedere portemonnee, houder en andere accessoires een connector bevestigen. Heb je eenmaal een Snap, dan moet je wellicht flink wat bestaande accessoires omwisselen voor één van de bestaande alternatieven.

Het idee van de Snap is ons overigens niet helemaal vreemd: Vogel’s RingO-systeem laat je op vergelijkbare wijze de iPad gebruiken.

snap-wallet

snap-indiegogo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 april 2014, 11:00
Categorie Accessoires
Onderwerp indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.