Smartwatch Pebble handiger in bed na firmware-update

Smartwatch Pebble is na een firmware-update handiger in bed. Je kunt notificaties op gezette tijden uitzetten en meerdere wekkers instellen.

Pebble do not disturbEen nieuwe firmware-update voor smartwatch Pebble maakt het makkelijker om het horloge voortaan in bed te dragen. Een nieuwe Do Not Disturb-optie maakt het mogelijk om geen notificaties te ontvangen op gezette tijden en je kunt nu ook meerdere wekkers instellen die je los van elkaar aan of uit kunt zetten. Een nieuwe snooze-optie laat je bepalen hoeveel minuten je langer in bed wil blijven liggen nadat de wekker is afgegaan. Volgens de makers van Pebble zorgt de update er ook voor dat pushberichten vanaf iOS 7 sneller op het horloge worden getoond.

De Pebble-update geeft je ook meer controle over ontvangen notificaties. Naast het in- of uitschakelen van je berichten kun je er ook voor kiezen om alleen nog meldingen van telefoongesprekken te ontvangen. Net als de nieuwe Do Not Disturb-functie kun je deze nieuwe optie vinden onder Settings > Notifications op het horloge.

Je installeert de nieuwe firmwareversie door je Pebble-horloge aan de iPhone te koppelen via Bluetooth en de officiële Pebble-app op te starten. Je krijgt daarin automatisch bericht over de update, al kan het soms even duren tot deze melding verschijnt.

Pebble is een horloge dat via Bluetooth met je iPhone verbindt en ontvangen pushnotificaties toont. Het e-paperscherm van de Pebble kan meerdere horlogefrontjes laten zien en is ook in staat om simpele apps te draaien. Deze kun je weer installeren via de officiële Pebble-app.

Downloaden: Pebble (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2013, 12:00
Categorie Accessoires
Onderwerp pebble

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.