Slope iPad-houder heeft magische zuigkracht

Slope is een iPad-houder van aluminium, te bestellen via Kickstarter. De minimalistische houder zuigt zich vast via nanofoam.

ipad slope houderSlope is een nieuw Kickstarter-project waarin een slimme iPad-houder zal worden ontwikkeld. De Slope bestaat uit een eenvoudig uitziende houder, geschikt voor minimalisten. Voor $55 krijg je een Slope mini voor de iPad mini. De variant voor de grote iPad kost $59 per stuk. Ze zijn gemaakt van aluminium en zijn zo sterk dat je je iPad zelfs ermee aan een autoruit kunt bevestigen. Praktisch is dat niet, maar het laat wel zien hoe sterk de zuigkracht is.

De bedenkers van de Slope hebben een oplossing gevonden om te zorgen dat de houder zich met duizenden luchtkamertjes vastzuigt aan een ondergrond. Dit maakt gebruik van nanofoam, dat op twee plaatsen op de Slope aanwezig is. De ene kant maak je vast aan de ondergrond, de andere aan de iPad. Het is geschikt voor elke generatie iPad met een platte achterkant. Je bent vrij om te kiezen hoe je de iPad vastmaakt. Door het universele karakter hoef je eigenlijk nooit meer een nieuwe houder te kopen. Er is 60.000 dollar nodig om de Slope te realiseren en je hebt nog tot 20 december de tijd om je als investeerder te melden bij Kickstarter.

slope keuken

slope met macbook

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 november 2012, 22:55
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.