SlingPlayer voor iOS-update met AirPlay-ondersteuning verschenen

De SlingPlayer-app voor iOS heeft een update gehad en ondersteunt nu AirPlay. Ook de webapp en de SlingBox 500 kregen een update.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

slingplayer ipadGebruikers van een SlingBox kunnen voortaan ook via AirPlay hun content streamen. Sling Media kondigde vorige week al aan dat de SlingPlayer-app voor iOS AirPlay gaat ondersteunen, maar de update is vannacht pas in de App Store verschenen. De iPad-app is nog niet bijgewerkt. De SlingBox 500, 350, Pro-HD en SOLO zullen functie ondersteunen. Het houdt in dat bezitters van een Apple TV voortaan hun tv-programma’s op een tweede televisietoestel in huis kunnen bekijken, zonder dat ze een extra SlingBox nodig hebben. Ook kun je meekijken op een remote tv. De webversie van SlingPlayer kreeg trouwens ook een update voor Windows 8.1 en IE 11 en OS X Mavericks en Safari 7.

Verder zijn er verbeteringen voor bezitters van een Slingbox 500: daarop is nu (speciaal gericht op Amerikanen) de Blockbuster on Demand-functie te vinden, die straks ook aan de mobiele apps zal worden toegevoegd.

slingbox-350-hoek

De update voor de SlingBox 500 (zie foto hieronder) zal automatisch verschijnen op het apparaat. SlingBox is een apparaat waarmee je via elke internetverbinding wereldwijd toegang hebt tot je tv-signaal thuis. Je kunt dus de tv-programma’s van thuis kijken, opnames maken en on-demand kijken naar favoriete televisieprogramma’s. De resolutie loopt op tot Full HD (1080p). Handig voor mensen die vaak op reis zijn, sportliefhebbers en mensen die net zo lief tv-kijken op hun pc, Mac, tablet of smartphone als op hun televisie. De ondersteuning voor AirPlay op de Apple TV breidt het aantal ondersteunde apparaten nog verder uit. Met de €111 kostende Apple TV breid je de mogelijkheden van je SlingPlayer-systeem verder uit, zonder dat je €400 hoeft neer te tellen voor een extra Slingbox 500 (zie foto hieronder).

Downloaden:

slingbox_500

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 december 2013, 22:55
Categorie Amusement
Onderwerp slingbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.