Eboo: bezorg ruimtepakketjes in je ufo op de iPad

Eboo Space Adventures HD is een iPad-spel waarin je met een UFO door allerlei kleurrijke planeten vliegt terwijl je pakketjes bezorgt en gevaren ontwijkt. Het ziet er prachtig uit.

Eboo iPad game hoofdmenuHet spel Eboo – Space Adventures HD is al een tijdje uit voor de iPad, maar heeft er nu een gratis probeerversie bij gekregen in de vorm van Eboo Lite. In de game speel je een vierkant, groen buitenaards wezen in een ronde UFO. Die krijgt van zijn legergeneraal de opdracht om allerlei pakketjes te bezorgen en veilig te landen in 50 levels op 5 verschillende planeten. Eboo is een onbekend spel, maar kost bijna niks en ziet er schitterend uit.

Je bekijkt de ruimteavonturen van Eboo vanaf de zijkant, waarin je het ruimteschip moet bewegen door allerlei gangetjes. Met de omhoog-knop rechts in het scherm zorg je ervoor dat het schip stijgt, maar een teruglopende benzinemeter maakt dat slechts beperkt mogelijk. In elk level kun je twee sterren sparen voor de maximale score, maar dat is bijzaak bij de opdrachten die je krijgt. Eboo iPad game screenshotDie opdrachten komen meestal neer op schakelaars omzetten en pakketjes van de ene naar de andere kant brengen en worden steeds uitdagender.

In Eboo Lite kun je de tien eerste levels van het spel spelen. Die bevinden zich op een wereld die aan de Aarde doet denken, met zijn zonnige en grasgroene omgevingen. Later kom je op onder andere een paarse planeet en een vuurplaneet. Het spel ziet er prachtig en kleurrijk uit, maar het is in het begin wel wat lastig pakketjes op te pakken. Zeker als die explosief zijn. Als een level slaagt, haal je er daardoor des te meer voldoening uit.

Downloaden: Eboo – Space Adventures HD (€0,79)
Downloaden: Eboo – Space Adventures HD Lite (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 oktober 2011, 18:37
Categorie Games
Onderwerpen 3G, gratis, slingbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.