Slim eierrekje Egg Minder inmiddels te koop voor 70 dollar

Egg Minder is een slim eierrekje, die bijhoudt welke eieren het oudst zijn. Ook zie je in de supermarkt hoeveel eieren je nog thuis hebt.

eggminder-eierenAfgelopen zomer schreven we voor het eerst over Egg Minder, een digitaal eierrekje die bijhoudt hoeveel eieren je nog in de koelkast hebt. Inmiddels is de Egg Minder te bestellen, voor een prijs die iets hoger is uitgevallen dan aanvankelijk werd gedacht. Voor $70 plus verzendkosten hou je zicht op je eiercollectie in de koelkast. Egg Minder waarschuwt bij het openen van de koelkast welke eieren het oudst zijn en dus eerst opgegeten moeten worden. Ben je in de supermarkt, dan check je je eierrekje via de bijbehorende app.

Je ziet in de app welk vakje van het eierrekje nog gevuld is, zodat je verstandiger kunt beslissen of het tijd is om een pak van 10 stuks te kopen of dat je aan 6 stuks wel voldoende hebt. Je moet wel een echte eier-eet-o-fiel zijn om de prijs van $70 goed te praten en je partner te overtuigen dat dit accessoire je eiermanagementvaardigheden gaat verbeteren. De Egg Minder is bedacht door Rafael I. Hwang uit Arizona, die zijn idee via Quirky aan de man bracht. Bezoekers mochten de afgelopen maanden meedenken over prijsstelling, uitvoering en extra functies. Vind je de Egg Minder te duur, dan moet je jezelf voor het hoofd slaan: je had al veel eerder invloed kunnen uitoefenen op het product.

egg-minder-app

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 november 2013, 16:57
Categorie Accessoires
Onderwerp eieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.