Paaseieren zoeken in Layar op de iPhone

Het is Pasen en daarom organiseert Occhio een actie met paaseieren. Iedereen kan paaseieren verstoppen, aanmelden op de kaart of zelf zoeken met Layar op de iPhone. Er vallen ook twee prijzen te winnen, waaronder chocolade van Tony Chocolonely.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

layar-eiHet Nederlandse bedrijf Occhio is gespecialiseerd in het maken van Layar-lagen. Vorig jaar organiseerden ze met Pasen een eierzoekactie en ook dit jaar zijn ze weer van de partij. Mensen kunnen eieren verstoppen en vervolgens gaan andere ernaar op zoek. Dit paasweekeinde zijn de digitale paaseieren overal te vinden. Er valt ook iets te winnen: degene die de meeste eieren heeft gevonden en op Twitter heeft gezet wint zijn eigen lengte in chocoladerepen van Tony Chocolonely. Het zoeken kan via de computer, via de mobiele telefoon als je de site ei2011.nl opent of via de mobiele app van Layar. De Layar-Paaseierenzoek- en verstopactie was vorig jaar een groot succes en lijkt ook dit jaar weer aan te slaan: er zijn al 159 eieren verstopt.

paasei Kijk op de website of er bij jou in de buurt eieren hangen en ga op zoek naar de creaties die je verspreid over heel Nederland kunt vinden, al zijn Zeeland, Noord-Brabant en Limburg wel wat schaars bedeeld (maar dat kun je oplossen door zelf eieren te gaan verstoppen). Hoe meer eieren er hangen, hoe leuker het zoeken voor anderen wordt. Je kunt ei-kleurpaten ophangen die je achter het raam hangt en vervolgens aanmeldt op de site. De origineelste kleurplaat wint bovendien een chocolade-paasprijs van patisserie Tout.

Bekijk de website ei2011.nl voor alle info.

paasei-layar

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2011, 10:45
Categorieën iOS, Round-up
Onderwerpen eieren, layar, pasen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.