SignEasy iPhone

SignEasy: snel een digitale handtekening met iOS 8-extensie

SignEasy laat je signeren vanuit een iOS 8-extensie. Hierdoor kun je gemakkelijk e-mails, PDF-bestanden en andere documenten ondertekenen vanaf je iPhone of iPad.

SignEasy app icoonWanneer je voor je werk vaak documenten moet ondertekenen, is het handig om dit ook op je iPhone of iPad te kunnen doen. Zo hoef je niet telkens papieren te scannen of te printen en kun je ook onderweg zaken blijven doen. Met de app SignEasy voor iOS 8 kun je gemakkelijk een digitale handtekening zetten onder e-mails, PDF-documenten of andere bestanden vanuit het deel-menu.

Wanneer je SignEasy hebt gedownload wordt er automatisch een extensie toegevoegd. Hiervoor moet wel iOS 8 of hoger op je iPhone of iPad geïnstalleerd zijn. Door vervolgens het document te openen waar je een handtekening onder wilt zetten, kun je via het deel-menu op het ‘Sign with SignEasy’-icoon drukken. Hierdoor wordt direct je handtekening in het bestandje geplakt en kun je het document doorsturen. Je hoeft dus geen andere apps meer te openen om digitaal te ondertekenen. De extensie laat je ook aantekeningen maken, hokjes afvinken of afbeeldingen aan een bestand toevoegen. SignEasy werkt met verschillende apps samen, waaronder Apple’s eigen Mail-app, Mailbox, Dropbox, OneDrive en Slack.

SignEasy iOS

De app van SignEasy is gratis te downloaden in de App Store, maar laat je slechts drie keer een handtekening plaatsen. Om meer documenten te ondertekenen en volledig gebruik te kunnen maken van alle functies is een abonnement nodig. Dit kost 39,99 dollar per jaar. Hiermee kun je een oneindig aantal bestanden ondertekenen en importeren of opslaan naar Dropbox of Google Drive. Vind je een jaar-abonnement te duur? Dan is er ook de optie om 10 digitale krabbels te zetten voor 4,99 dollar. Eerder kondigde ook Adobe al aan in haar Document Cloud-dienst gebruik te gaan maken van digitaal signeren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 maart 2015, 14:07
Categorie Apps
Onderwerp extensie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.