Candy Crush Saga verandert het inzetten van boosters

Candy Crush Saga heeft een update gekregen. Het zoete spelletje heeft nu meer levels, maar ook een nieuw booster-systeem waardoor je de hulpmiddelen zorgvuldiger in moet gaan zetten.

Nog altijd is Candy Crush Saga een van de populairdere games voor iPhone en iPad. Het zoete spelletje, waarbij je door snoep te vegen verschillende levels oplost, heeft nu een update gekregen. Naast een aantal kleine verbeteringen zullen fans vooral merken dat het gebruiken van boosters, die je helpen bij lastige levels, niet meer werkt als voorheen.

Candy Crush boosterIn de nieuwe versie van Candy Crush Saga zijn 15 nieuwe levels en het Truffelterras als nieuwe episode toegevoegd. Door snoepjes te combineren en verwisselen kun je nu spelen tot level 875. Goed nieuws dus, maar een andere vernieuwing maakt het uitspelen van de levels nu minder makkelijk. Het inzetten van boosters werkt namelijk niet meer zoals we dat gewend waren.

Zo kon je in het oude systeem een booster selecteren, beginnen aan een level en als je vervolgens geen gunstige volgorde van de snoepjes kreeg, het level weer verlaten om het nog eens te proberen met een nieuw speelveld. Dankzij de update kun je nog altijd een onopgelost level verlaten. Het verschil is dat je de boosters alleen nog in het level kunt selecteren en deze tellen ook als een beurt. Stop je dus met het level om het opnieuw te proberen, verlies je niet alleen een leven maar ook de booster.

Het lijkt onwaarschijnlijk dat Candy Crush-fans hierdoor zullen afhaken met het spelen van het kleurrijke spelletje, maar het nieuwe systeem zorgt er in ieder geval voor dat je zorgvuldiger om moet gaan met het inzetten van boosters. Daarnaast is het spel nog altijd even smakelijk en verslavend gebleven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 maart 2015, 13:24
Categorie Apps
Onderwerp candy crush saga

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.