ShoulderPod: handige film- en fotohouder voor iPhone

ShoulderPod is een iPhone-accessoire om stabiele films en foto's te maken. Handig voor professionele films en foto's, maar ook voor zelfportretten.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

ShoulderPodShoulderPod is een nieuw iPhone-accessoire om stabiele films en foto’s mee te maken. De ShoulderPod is een Indiegogo project, waarmee de initiatiefnemers via crowdfunding genoeg geld voor de ontwikkeling proberen binnen te halen. De kleine houder bestaat uit twee onderdelen, de MOBBO en HANDDO, die samen maar ook afzonderlijk kunnen worden gebruikt. De ShoulderPod is een handig instrument voor professionele filmers en fotografen die graag hun iPhone gebruiken, maar zeker ook geschikt voor liefhebbers van selfies.

De MOBBO is een houder waar je jouw iPhone in vastklikt. De houder kan in landschaps- en portretmodus worden gezet en is bedoeld om stabiele foto’s en timelapse-videos mee te schieten. Daarnaast kan je MOBBO ook als bureauhouder voor je iPhone gebruiken, zodat je eenvoudig door de inhoud van je smartphone kan bladeren. Tot slot kun je de MOBBO ook los op een statief plaatsen. HANDDO is de hendel die je aan de MOBBO vast kunt schroeven, om zo een handige grip voor stabiele filmpjes en “stretch-arm” zelfportretten te creëren. Naast de iPhone kun je de HANDDO ook aan een camera vastschroeven. De MOBBO en de HANDDO kosten afzonderlijk 29 dollar, en samen 39 dollar. Als de initiatiefnemers hun financiële doel bereiken en voldoende pre-orders ontvangen zal de ShoulderPod in november bij klanten worden bezorgd.

ShoulderPod losse onderdelen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juli 2013, 18:31
Categorie Accessoires
Onderwerp fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.