Officiële poster van speelfilm JOBS online verschenen

De officiële filmposter voor JOBS is online verschenen. De prent toont een beeldvullende Ashton Kutcher gekleed als de Apple CEO.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

JOBS teaserplaatDe officiële poster voor de speelfilm JOBS is online verschenen. In de film vertolkt Ashton Kutcher de rol van Steve Jobs, wiens leven we vanaf de jaren 70 tot aan de introductie van de iPod volgen. JOBS heeft volgens de poster als tagline “some see what’s possible, others change what’s possible“. Boven deze slogan staat een zwaar bewerkte en beeldvullende foto van Kutcher’s gezicht, die kijkers er aan moet herinneren hoeveel de acteur eigenlijk op Jobs lijkt. Op de prent staat te lezen dat de film 16 augustus in premiere zal gaan. In Nederland moeten we wat langer wachten: eerder vertelde de filmdistributeur ons dat wij tot 5 september moeten wachten. In juni verscheen een trailer voor de film.

JOBS verschijnt zo’n twee jaar na het overlijden van Steve Jobs in de bioscoop. De film stond eerst voor april gepland, maar werd op het laatste moment uitgesteld. Overigens is dit niet de enige speelfilm die het leven van Steve Jobs zal beschrijven. Naast een satirische film van Funny or Die werkt Sony met The Social Network-schrijver Aaron Sorkin ook aan een ‘biopic’ over hetzelfde onderwerp.

JOBS Poster film Ashton Kutcher

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 augustus 2013, 18:05
Categorie Apple
Onderwerpen ashton kutcher, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.