Sense-U: veelzijdige activiteitentracker voor de hele familie

De Sense-U is een activiteitentracker die ook bedoeld is voor ouderen en kinderen. Ouders zien informatie over de hele familie in de app.

Sense-UJe iPhone kan via Bluetooth aan flink wat activiteitentrackers worden gekoppeld, maar de meeste zijn bedoeld voor één publiek: de zelfstandige gebruiker die iedere dag sport of een aantal stappen wil lopen. De Sense-U wil een grotere doelgroep aanboren door ook ondersteuning te bieden als je kinderen of oudere mensen in de gaten wilt houden. Geef je kind een Sense-U en je kunt in de bijbehorende iOS-app zien of ze recht zitten of staan. Hang hem aan één van je ouders of grootouders en je krijgt een pushbericht als ze een val maken.

Een vader of moeder kan in de iOS-app van Sense-U de dagelijkse voortgang zien van de hele familie. Hierdoor weet je in één oogopslag of je kinderen genoeg hebben bewogen en in hoeverre hun houding is verbeterd. Uiteraard moet je dan wel je kinderen zover krijgen dat ze de Sense-U aan hun kleren laten hangen.

Je kunt de Sense-U bestellen door op Indiegogo 89 dollar te doneren, plus 15 dollar aan verzendkosten. De makers zeggen in december al de eerste exemplaren klaar te hebben voor verzending. De app voor Sense-U zal eerst voor iOS verschijnen, maar voor later staat er ook een Android-versie gepland.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 oktober 2013, 12:01
Categorie Accessoires
Onderwerp indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.