Grafische interface voor ZiPhone nu beschikbaar

ZiPhone is in nog geen 24 uur uitgegroeid tot een ware sensatie. Een nieuwe Windows-gebruikersinterface van unlock.no zorgt ervoor dat je niet meer zelf commando's hoeft in te voeren, waardoor de methode ook voor mensen met twee linkerhanden geschikt is.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Ziphone met GUI van iphone.unlock.noZiPhone maakte het al wel heel makkelijk om een unlock uit te voeren, maar de nieuwe gebruikersschil voor ZiPhone maakt de unlock ook voor computeraars met twee linkerhanden zeer eenvoudig. De gebruikersinterface is ontwikkeld door iphone.unlock.no en is alleen geschikt voor Windows. Heb je nog niet eerder over ZiPhone gelezen: het is de software-unlock voor iPhones met bootloader 4.6 waarover we gisteren schreven.

ZiPhone is gemaakt door Zibri, die het alleen als tool voor de commandoregel uitbracht. Een simpele Windows-shell zorgt ervoor dat je zelf geen commando’s meer hoeft in te voeren, maar alleen op knoppen hoeft te drukken. Binnen drie minuten is het klusje geklaard.

Je kunt ZiPhone Shell van Unlock.no downloaden: het zelfuitpakkende EXE-bestand is maar 9MB groot. Lukt de download niet omdat de server te druk is, dan is er ook een mirror van ZiPhone Shell te vinden bij MegaUpload. Voordat je kunt beginnen moet je wel .NET Framework 2.0 op je PC geïnstalleerd hebben. Dat laatste implimiceert dus ook gelijk dat het (helaas voor de MacOS X’ers) een Windows-only tool is. Verder praten over deze tool kun je in de bijbehorende forumdiscussie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:04
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.