Saurik voegt “Manage Account” functie toe aan Cydia (jailbreak)

De ontwikkelaar Jay Freeman heeft een nieuwe functie toegevoegd aan Cydia. De Manage Account functie is ervoor bedoeld om gebruikers een overzicht te geven van software die ze via Cydia hebben gekocht.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Cydia De ontwikkelaar Jay Freeman (ook wel bekend als @saurik) heeft een nieuwe functie toegevoegd aan Cydia. De package installer Cydia stelt eigenaren van gejailbreakte toestellen in staat om software buiten de App Store om te installeren. De nieuwe Manage Account functie is ervoor bedoeld om gebruikers een overzicht te geven van software die ze via Cydia hebben gekocht.

Cydia: Manage AccountOm gebruik te maken van de nieuwe functie, zul je eerst in moeten loggen met de Gmail of Facebook account die je eerder hebt gebruikt om software aan te kopen. Door vervolgens Installable Purchases te selecteren krijg je een overzicht van de software die je hebt gekocht. Je kunt deze software vervolgens direct selecteren om te installeren, als je bijvoorbeeld sindsdien je toestel hebt hersteld. In de veelgestelde vragen bij de nieuwe functie wordt uitgelegd dat alleen software die momenteel terug te vinden is in Cydia is opgenomen in het overzicht. Software die niet via Cydia maar direct bij de maker is aangekocht zal ook niet in het overzicht getoond worden. Als er software in het overzicht ontbreekt die je via Rock Your Phone hebt aangeschaft kun je deze alsnog in het overzicht integreren door je Rock account met Cydia te verbinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 15:17
Categorie Jailbreak
Onderwerpen cydia, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.