Saurik brengt Cydget voor lockscreen uit (jailbreak)

Cydget vervangt Winterboard Lock Widgets en stelt ontwikkelaars in staat op een simpele manier extensies te schrijven voor het lockscreen van je iPhone of iPod touch. Een explosie van informatie die je op je lockscreen kunt plaatsen wordt in navolging van Cydget verwacht.

CydgetCydget vervangt Winterboard Lock Widgets en stelt ontwikkelaars in staat op een simpele manier extensies te schrijven voor het lockscreen van je iPhone of iPod touch. Een explosie van informatie die je op je lockscreen kunt plaatsen wordt in navolging van Cydget verwacht.


De werking van Cydget kun je enigszins vergelijken met Winterboard, maar dan specifiek gericht op het lockscreen. Je kunt Cydget beheren via het Instellingen-menu, waar je geïnstalleerde lockscreen widgets oftewel Cydgets aan en uit kunt zetten en kunt rangschikken. Op het lockscreen zelf kun je met behulp van de Home-knop wisselen tussen de verschillende Cydgets die ingesteld staan. Standaard wordt Cydget geleverd met een widget om je welkom te heten en een widget om een aselecte foto uit je filmrol te tonen.

Voordelen van het gebruik van Cydget voor ontwikkelaars zijn onder andere de mogelijkheid om HTML te laten scrollen, de mogelijkheid van het roteren van Cydgets, dat Cydgets afgesloten worden als het scherm dimt en dat Cydget gebruikt kan worden in combinatie met Cycript. Cydget maakt gebruikt van de mogelijkheden die door Apple ingebouwd zijn voor VoiceRecorder en Nike+.

Cydget is gratis beschikbaar in de Cydia/Telesphoreo repository

Reacties: 56 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.