Ontwikkelaar JBMJBM verkoopt 87 iPhone-apps op eBay

Ontwikkelaar JBMJBM verkoopt zijn totale aanbod van 87 iPhone-applicaties via eBay. Hij wil meer tijd met zijn gezin doorbrengen, maar de vraagprijs van 100.000 dolllar is misschien wat aan de hoge kant.

jbmjbmDe App Store is niet voor alle ontwikkelaars een lucratieve business. Je creaties zullen maar bij de 80% overbodige applicaties horen, die niemand koopt. Misschien is dat de reden waarom Brice Milliorn zijn applicaties nu via eBay probeert te verkopen aan de hoogste bieder.

Milliorn maakte met zijn bedrijf JBMJBM in zijn vrije tijd maar liefst 87 iPhone-applicaties, variërend van Friday Night Lights en iSpy Game tot iReferee, iSexyRef, iSexyRef2, Pro Rodeo Fan en Sit Up Counter. Hij maakte ook een reeks applicaties over Amerikaanse College-sportteams. In totaal moet de bundel applicaties minimaal $100.000 opbrengen.

Milliorn beweert dat hij tot nu toe 30.000 applicaties heeft verkocht, maar zegt er niet bij hoeveel hij heeft verdiend. Omdat de meeste applicaties voor €0,79 te koop staan, zullen de inkomsten eerder rond de $20.000 liggen. Milliorns reden om de applicaties te verkopen is dat ze teveel tijd kosten en dat hij meer tijd met zijn gezin wil doorbrengen. De veiling loopt nog vier dagen, maar er zijn tot nu toe geen biedingen uitgebracht.

Alle applicaties van JBMJBM zijn in de App Store te bekijken. De veiling is op eBay te vinden.

Via: Yahoo Finance

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 november 2009, 12:40
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.