CyDialer: bellen vanaf je lockscreen met Cydget (jailbreak)

CyDialer van Saurik (Jay Freeman) is één van de eerste Cydgets die beschikbaar is. Met behulp van CyDialer is het mogelijk om snel en eenvoudig je favorieten te bellen vanaf je lockscreen. Je favorieten worden op je lockscreen getoond zoals je van CoverFlow gewend bent.

Slide to callCyDialer van Saurik (Jay Freeman) is één van de eerste Cydgets die beschikbaar is voor Cydget. Met behulp van CyDialer is het mogelijk om snel en eenvoudig je favorieten te bellen vanaf je lockscreen. Je favorieten worden op je lockscreen getoond zoals je van CoverFlow gewend bent.

CydialerWat opvalt aan CyDialer in vergelijking met andere oplossingen om vanaf je lockscreen te bellen is de snelheid waarmee je dit kunt doen. Je kunt met behulp van de Home-knop op je lockscreen naar CyDialer gaan (nadat je deze hebt ingesteld via Instellingen en vervolgens Cydget).

Om te bellen kun je selectie maken uit je favorieten door te sliden zoals je van CoverFlow in de iPod-functie gewend bent. Door vervolgens eenmaal op een bepaald contact te drukken krijg je de mogelijkheid deze persoon te bellen door middel van Slide to call. Omdat je ook moet sliden om te bellen, wordt voorkomen dat je per ongeluk vanuit je broekzak belt.

Cydialer is voor $1,74 beschikbaar in de Cydia/Telesphoreo repository

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 november 2009, 16:36
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.