RSSWidget: een RSS-feed in je Berichtencentrum (jailbreak)

RSSWidget is een RSS-lezer die verschijnt in je Berichtencentrum. Daar kun je maximaal één RSS-feed tegelijk volgen zonder een app te hoeven openen. Een jailbreak is wel vereist.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

RSSWidgetMet de jailbreaktweak RSSWidget kun je een RSS-feed in je Berichtencentrum tonen. Hierdoor hoef je niet langer een app te openen om te zien wat er als laatste op je favoriete site verscheen. RSSWidget is niet de eerste tweak die gebruik maakt van het Berichtencentrum: zo maakte SBSettings het mogelijk om een flink aantal schakelaars als widget te gebruiken en gaf WeeRadio je een radiostream.

Eenmaal geïnstalleerd kun je bij de instellingen van je iPhone RSSWidget inschakelen. Nadat je de url van een RSS-feed hebt toegevoegd, verschijnen de artikelkoppen en de eerste paar zinnen in een widget. Je krijgt een enkel artikel tegelijk te zien en door over de widget te swipen ga je naar oudere of nieuwere artikelen.

Een totale vervanging van je RSS-lezer is RSSWidget alleen niet. Zo kun je maar een enkele RSS-feed per keer gebruiken en openen links rechtstreeks via Safari. Hierdoor is het vooral een leuke manier om snel een enkele site bij te houden.

RSSWidget is gratis beschikbaar via de repository van BigBoss

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 17:33
Categorie Jailbreak
Onderwerpen berichtencentrum, jailbreak, rss, widgets

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.