Routeradar 2.0 vernieuwd: navigatie met gesproken instructies en offline kaarten

Routeradar is vernieuwd. Met de komst van versie 2 is het ook mogelijk om gesproken navigatie te krijgen. Voor Pro-gebruikers is de optie toegevoegd om kaarten offline op te slaan.

RTL Routeradar review iPhone Flitsmeister alternatiefDe file-app van RTL Nederland heeft een flinke update gekregen. Dankzij versie 2 is het nu mogelijk om te navigeren met gesproken instructies. Ben je Routeradar Pro-gebruiker, dan is er ook nog de mogelijkheid om kaarten offline op te slaan en te navigeren zonder internet. Tijdens het navigeren krijg je ook nog relevante verkeers- en flitsinformatie.


Gesproken navigatie met 3D- en 2D-kaarten
Routeradar is een handige app van RTL waarmee je op de hoogte gehouden wordt van alle files op je route. Dankzij de 2.0 update van vandaag is Routeradar ineens een volwaardige navigatie-app geworden. Ze noemen zichzelf al een sterke concurrent voor bijvoorbeeld Flitsmeister, maar dankzij de ingebouwde navigatie met gesproken instructies willen ze het ook opnemen tegen TomTom, Waze en Google Maps. Feit is wel dat je met Routeradar geen andere apps meer nodig hebt.

https://www.youtube.com/watch?v=kIdDk53K8_8

Routeradar heeft nu ook gesproken navigatie.De navigatie toont altijd de snelste route en adviseert je een alternatieve route te nemen als de verkeerssituatie verandert, wat handig is met de gestegen filedruk in 2015. Tijdens de route wordt ook relevante verkeersinformatie en flitscontroles getoond. Voor standaard gebruikers wordt de navigatie in 2D weergegeven, maar besluit je om voor €4,99 per jaar een Routeradar Pro-gebruiker te worden, dan kan je ook in 3D navigeren. Als extra is het dan ook mogelijk om de kaarten van Nederland offline op te slaan, waardoor je geen internetverbinding nodig hebt om te navigeren. Voor live file-informatie heb je wel nog gewoon een internetverbinding nodig.

Routeradar verscheen een jaar geleden en wij waren al direct onder de indruk van de grote hoeveelheid verkeersinformatie. Het afgelopen jaar heeft de app meerdere updates gekregen, zoals het leren van je dagelijkse routes en het bekijken van de flitserhistorie.

Bekijk ook

RTL Routeradar: krijgt files-app Flitsmeister het lastig?

Krijgt het geliefde Flitsmeister het moeilijk? RTL's nieuwe Routeradar toont meer files, meer flitsers en werkzaamheden.

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.