Apple’s perfectionisme in 12 seconden

Apple heeft 12 seconden uit de keynote-video van het iPad-evenement gehaald. Een typefout tijdens de demo werd snel vervangen door een nieuwe opname, waarin niets misgaat.

Heb je de video van de iPad keynote al teruggekeken? Zo ja, dan heb je misschien gezien dat Apple een fragment van 12 seconden uit de video heeft geknipt. Het gaat om het moment waarbij een medewerker van de Replay-app gefrustreerd zijn hoofd schudt, omdat er iets misgaat. Voor wie het heeft gemist: de ontwikkelaars van Replay demonstreerden hun nieuwe video-app en wilden daarbij als titel ‘Utah Road Trip’ intikken, maar maakte daarbij een tikfout door de h te vergeten. De autocorrectie maakte er vervolgens ‘It’s Road Trip’ van.

De medewerker die de demonstratie moest geven schudde zijn hoofd, wat op onderstaand gif-videootje goed te zien is:

road

Dat moment ontbreekt echter in de keynote-video. In de nabewerking heeft Apple de beelden opnieuw opgenomen, waarbij er wonderbaarlijk genoeg niets misgaat.

Kijk maar als je de twee fragmenten achter elkaar zet:

Hieronder nog even het oorspronkelijk fragment:

Keynote-video ook op YouTube en als iTunes-podcast

Wil je de volledige video’s zien? Dat kan! Apple heeft alle video’s in een YouTube-afspeellijst gezet en laat je de video ook als podcast downloaden via het Apple Keynote-kanaal in iTunes.

Via: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 oktober 2014, 14:30
Categorie Apple
Onderwerpen keynote, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.