Apple’s perfectionisme in 12 seconden

Apple heeft 12 seconden uit de keynote-video van het iPad-evenement gehaald. Een typefout tijdens de demo werd snel vervangen door een nieuwe opname, waarin niets misgaat.

Heb je de video van de iPad keynote al teruggekeken? Zo ja, dan heb je misschien gezien dat Apple een fragment van 12 seconden uit de video heeft geknipt. Het gaat om het moment waarbij een medewerker van de Replay-app gefrustreerd zijn hoofd schudt, omdat er iets misgaat. Voor wie het heeft gemist: de ontwikkelaars van Replay demonstreerden hun nieuwe video-app en wilden daarbij als titel ‘Utah Road Trip’ intikken, maar maakte daarbij een tikfout door de h te vergeten. De autocorrectie maakte er vervolgens ‘It’s Road Trip’ van.


De medewerker die de demonstratie moest geven schudde zijn hoofd, wat op onderstaand gif-videootje goed te zien is:

road

Dat moment ontbreekt echter in de keynote-video. In de nabewerking heeft Apple de beelden opnieuw opgenomen, waarbij er wonderbaarlijk genoeg niets misgaat.

Kijk maar als je de twee fragmenten achter elkaar zet:

https://www.youtube.com/watch?v=Wrf1bmAfdQM

Hieronder nog even het oorspronkelijk fragment:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Keynote-video ook op YouTube en als iTunes-podcast

Wil je de volledige video’s zien? Dat kan! Apple heeft alle video’s in een YouTube-afspeellijst gezet en laat je de video ook als podcast downloaden via het Apple Keynote-kanaal in iTunes.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Via: iPhone-ticker

Informatie

Laatst bijgewerkt
18 oktober 2014 om 14:30
Onderwerpen
,
Categorie
Apple

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.