RiP Dev brengt Kali Anti-Piracy uit voor iPhone-ontwikkelaars

RiP Dev heeft een oplossing voor ontwikkelaars die niet willen dat hun iPhone-applicaties op crack-sites terechtkomen. Tegen vergoeding kun je een server-dienst afsluiten die je applicaties beschermt.

Kali Anti-PiracyRiP Dev heeft een nieuwe dienst gelanceerd: Kali Anti-Piracy. Met deze serverdienst kun je een extra beschermlaag om je App Store-applicaties maken, om te voorkomen dat ze in het illegale circuit terechtkomen. Het Rip Dev-team gebruikte het de afgelopen maanden zelf al en beweert dat de eigen applicaties op deze manier niet gekraakt zijn. De licentiekosten bestaan uit twee delen: een eenmalige setup-fee en een royaltypercentage gebaseerd op het aantal verkochte applicaties. Dat geld wordt gebruikt om het systeem verder te optimaliseren.

De prijsstelling is als volgt: voor een product dat $9,99 of minder betaal je $100 setupkosten. Bij een product van meer dan $9,99 kost het $300. Daarnaast betaal je een vergoeding per verkochte applicatie. Dit werkt volgens staffels: van de 70% die ontwikkelaars ontvangen moet je een percentage van 5% afdragen als je 0 tot 2000 applicaties verkoopt en dit loopt terug naar 1% als je meer dan 20.000 applicaties verkoopt. De prijstabel is in PDF-formaat beschikbaar.

Meer info: Kali Anti-Piracy

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 februari 2009, 0:25
Categorie Apps
Onderwerpen piracy, rip dev

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.