Retinascherm van Sharp past in gelekte iPad 3-achterkant

Het gelekte retinascherm van Sharp past in de vorige week onthulde achterkant van de iPad 3. Ook de dock connector past in deze constructie. Dit versterkt vermoedens dat de drie inderdaad gemaakt zijn om op elkaar aan te sluiten.

iPad 3Afgelopen week wisten een aantal Apple-geruchtensites iPad 3-onderdelen te bemachtigen, waaronder een achterkant, een dock connector en een nieuw scherm van Sharp. De website iLab heeft deze drie onderdelen met succes op elkaar weten aan te sluiten. Hierdoor lijkt het waarschijnlijker dat de drie in combinatie met elkaar gebruikt zullen worden.

Het nieuwe scherm van Sharp, de iets dikkere achterkant en de nieuwe dock connector zijn met elkaar te gebruiken zonder dat er iets niet op zijn plek past. De schroefgaten bevinden zich ook op de juiste plek om de onderdelen aan elkaar te bevestigen. Dit versterkt vermoedens dat deze drie onderdelen zijn gefabriceerd om met elkaar gebruikt te worden in de iPad 3. Een bevestiging is het niet: dit zijn slechts drie van de vele onderdelen die uiteindelijk in de iPad 3 kunnen zitten, waardoor er veel vrije ruimte tijdens het bevestigen geweest zal zijn om speling te geven.

De iPad 3-achterkant die afgelopen week op verschillende sites verscheen is een millimeter dikker dan de iPad 2. Dit werd eerder al eens door iLounge bevestigd. Op wat interne wijzigingen na is hij verder identiek aan de iPad 2. Het nieuwe scherm heeft ook dezelfde verhoudingen als de iPad 2. Er doen al langer geruchten de ronde dat de iPad 3 een retinascherm zal krijgen, met een resolutie van 2048 bij 1536 pixels.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2012, 15:47
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.