relook-app-iphone

Relook: professioneel foto’s bewerken, ook voor dummies

Veranderen zelfbewerkte foto's regelmatig in een abstract schilderij waarop niemand je meer herkent? Relook maakt het een stuk toegankelijker.

relook-app-iphone

Op selfies zie je er natuurlijk graag op je best uit. Op dat gebied gooit een prominente pukkel al snel roet in het eten. Met Relook wordt het subtiel bewerken van een selfie heel gemakkelijk, zonder dat het een onnatuurlijk resultaat oplevert.

Op eigen houtje een foto bewerken levert immers al snel een plaatje op waar je jezelf haast niet meer op herkent. Relook is daarom zo ontworpen om jou precies genoeg touwtjes in handen te geven, zonder van een foto een abstract kunstwerk te maken.

Relook: simpele bewerkingstools

Met simpele tools bewerk je een foto door simpelweg over de gewenste plek te vegen, zodat je bepaalde delen selecteert die vervolgens aangepast worden. De Spot Heal-tool bijvoorbeeld, waarmee je pukkeltjes en kleine puntjes op je huid wegwerkt met een kleur die het beste bij de rest van je huid past. Met Soft Clone verminder je rimpels en lijnen.

Daarnaast kun je Relook gebruiken om de volledige afbeelding in een keer aan te passen met de vooraf ingestelde Presets. Bijvoorbeeld om huidkleuren lichter te maken, een rode gloed te verwijderen of oogkleuren te versterken om ze beter op te laten vallen.

Direct delen vanuit Relook

Na afloop van je gebruiksvriendelijke retoucheerklus kun je de foto direct delen op diverse sociale media, of exporteren naar Lightroom. Je kunt hem natuurlijk ook gewoon naar je camerarol sturen.

Lees ook: De 10 beste foto-apps voor iPhone en iPad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juni 2015, 16:50
Categorie Apps
Onderwerp fotobewerking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.