Redsn0w 0.9.5b5 ondersteunt iPod touch 2G en multitasking (jailbreak)

De laatste beta van de jailbreak-tool redsn0w ondersteunt nu naast de iPhone 3G ook de 2e generatie iPod Touch op iOS 4.0. Standaard schakelt de tool multitasking en de custom wallpaper in op deze toestellen.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Redsn0wDe hacker MuscleNerd van het iPhone Dev Team heeft aangekondigd dat er een nieuwe beta is uitgebracht van de jailbreak-tool redsn0w voor iOS 4.0. De laatste versie van de beta ondersteunt nu ook de 2e generatie iPod touch en schakelt standaard multitasking en de zelf in te stellen wallpaper in voor deze iPod touch en de iPhone 3G. Officieel kan op beide toestellen niet van deze functies gebruik worden gemaakt.

Compatibiliteit redsn0w

Om gebruik te kunnen maken van de laatste beta van redsn0w heb je naast een iPhone 3G of een 2e generatie iPod touch met iOS 4.0 beta 1, beta 4 of GM toegang tot een Mac OS X met daarop iTunes 9.2 nodig. Net zoals de eerdere beta’s van redsn0w zorgt de laatste versie niet voor hacktivatie dus zul je via een officiële simkaart met iTunes je toestel moeten kunnen activeren. Aangezien de bij iOS 4.0 horende baseband nog niet te unlocken is, kun je beter geen gebruik maken van deze methode als je momenteel afhankelijk bent van een unlock. De beta is dan ook vooral bedoeld voor ontwikkelaars.

Jailbreaken met redsn0w

Als je een van de bovengenoemde versies van iOS 4.0 op je iPhone 3G of 2e generatie iPod touch hebt staan en deze zo nodig hebt geactiveerd, start je redsn0w 0.9.5b5 op. Selecteer de officiële 4.0 firmware die op je toestel staat en kies voor Install Cydia en vervolgens Next. Zet je toestel vervolgens in de DFU-modus om de jailbreak uit te voeren.

Meer informatie over de beta kun je vinden op de iPhwn Wiki. Voor hulp kun je terecht op het forum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2010, 21:15
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ios 3, iphone dev team, jailbreak, multitasking, wallpaper

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.