Real Racing 3 voegt auto’s en banen van Le Mans toe

Real Racing 3 is voorzien van nieuwe auto's en banen van Le Mans. Bovendien kun je splitscreen spelen met Bluetooth-controllers.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Real Racing 3 Le Mans (Custom)Real Racing 3 heeft wederom een reeks nieuwe auto’s en racebanen gekregen in een update. Ditmaal staat de update compleet in het teken van Le Mans: je kunt racen op banen in het teken van de Franse race, met nog niet uitgebrachte Porsches, Audi’s en Toyota’s. Daarnaast is de game voorzien van splitscreen multiplayer. Verbind je meerdere Bluetooth-controllers met één iDevice, dan kun je met vrienden op hetzelfde scherm spelen. Tot slot is het mogelijk om ’s nachts te racen.


De splitscreen multiplayer is wellicht niet heel ideaal als je op een iPhone speelt, maar het kan wel leuk zijn op bijvoorbeeld het grotere scherm van een iPad. De functie komt al helemaal tot zijn recht als je een Apple TV hebt, zodat je de game kunt streamen naar een grote televisie.

De update voegt drie nieuwe auto’s toe: de Porsche 919 Hybrid, de Audi R18 e-tron Quattro en de Toyota TS040 Hybrid. Je krijgt de Porsche gratis als je op de Le Mans-baan hebt geracet, waarna je met in-game geld de andere twee wagens kunt kopen.

Speel je vaak online met anderen, dan zal het spel je voortaan beter in de gaten houden. Zo worden spelers gestraft als ze hoeken proberen af te snijden. Volgens ontwikkelaar Firemonkeys heeft de multiplayer nu bovendien minder last van lag.

Downloaden: Real Racing 3 (gratis, in-app aankopen, universeel, iOS 5.1.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 oktober 2019 om 12:13
Onderwerp
Categorie
Apps
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.