NU.nl

NU.nl brengt De Dag van NU.nl naar iPhone

De Dag van NU is er nu voor iPhone en iPad. Vanaf de avondspits om 17.00 uur krijg je een samenvatting van het nieuws die dag.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

NU.nlNieuwssite NU.nl heeft de iPad-exclusieve functie ‘De Dag van NU’ naar de iPhone doorgezet. Daar zorgt een nieuwe update van onlangs grondig vernieuwde app voor. De Dag van NU is een samenvatting van het belangrijkste nieuws die dag, die je ’s avonds als een timeline met foto’s en berichten kan doorlezen. De Dag van Nu gaat elke dag online om 17.00 uur en bestaat uit de 3 tot 5 belangrijkste nieuwsonderwerp van die dag. Die worden toegelicht aan de hand van artikelen, video’s, foto’s en soms ook tweets.


De Dag van NU in NU.nl iPhone appDe functie werd origineel opgezet voor de iPad, omdat cijfers van NU.nl uitwezen dat lezers ’s avonds laat nog even de iPad erbij pakten op de bank. Dankzij de iPhone is het tijdstip van plaatsing vervroegd. Het was 18.00 uur, maar is een uur naar voren gehaald zodat je ook bij kan lezen in de avondspits.

NU.nl heeft ook een belangrijkste fix doorgevoerd in de nieuwste versie. Het mag vanaf nu niet meer voorkomen dat de applicatie bakken met ruimte inneemt op je iPhone of iPad. Een fout zorgde ervoor dat de nieuwsapp zomaar 1 gigabyte aan ruimte op de iPhone innam – en dan hoefde je niet eens vaak het nieuws te checken. Na de update kan het zijn dat de app even traag is of zelfs vastloopt, door het legen en verwerken van cache; de opgeslagen hoeveelheid informatie. In onze reacties oppert Brechtje de Leij van NU.nl de iPhone dat je de app kan herstarten of verwijderen om hem weer te laten werken.

Verder moeten pushberichten altijd op de juiste artikelpagina openen, artikelen laden moet altijd goed gaan en de sluitknop van de NUjij-reacties is naar de andere kant van het scherm overgeheveld.

Downloaden: NU.nl (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 oktober 2019 om 12:15
Categorie
Apps
26 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.