Raketu brengt nieuwe VoIP-applicatie voor iPhone uit

Alweer is er een bedrijf, dat een VoIP-oplossing voor de iPhone heeft ontwikkeld. Je moet wel eerst een tegoed storten voordat je kunt gaan bellen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

RaketuRaketu heeft een webapplicatie aangekondigd, waarmee iPhone-bezitters goedkoop internationaal kunnen bellen en SMS-berichten kunnen uitwisselen. De applicatie werkt via VoIP en is volgens de makers erg geschikt voor mensen die tijdens de feestdagen naar het buitenland reizen of tijdens het shoppen in New York met het thuisfront overzee willen bellen.

De nieuwe iPhone-application van Raketu is compleet webgebaseerd; je hoeft niets te downloaden of te installeren. In Safari Mobile ga je naar iphone.raketu.com om de dienst te gebruiken. Wel moet je eerst $9,95, $24,95 of $49,95 storten om je account te kunnen gebruiken. Je krijgt daarvoor maximaal 1.200 gratis belminuten. Op de website van het bedrijf zijn de tarieven te zien.

Opmerkelijk is wel, dat Raketu beweert dat de oplossing ook op de iPod touch werkt. Nu zijn er wel ontwikkelingen, waarbij je een (geïmproviseerde) microfoon kunt aansluiten, maar die zijn nog in een pril stadium en nog lang niet klaar voor het grote publiek.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 16:16
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.