H2O Audio voorkomt ongelukken op het toilet

H2O Audio heeft een iPhone-case ontwikkeld die waterbestendig is en ook in combinatie met een sportarmband gedragen kan worden. Sneeuw, zandstormen, zwembaden en zweet hebben geen grip meer op je iPhone.

H2O iPHoneHet schijnt regelmatig voor te komen dat mensen hun telefoon in het toilet laten plonzen. Voor mensen die dit regelmatig overkomt, of die gewoon met hun iPhone in bad willen liggen, van zeilen houden of zwemleraar zijn, is er nu de H2O Audio IFR Ruggedized Case. Deze case is waterbestendig, beschermt tegen krassen, schokken en vallen.

Het persbericht dat de makers hebben uitgebracht spreekt van wilde weersomstandigheden, waartegen de case ook bestand zou zijn: sneeuw, regen of zandstormen, het maakt allemaal niet uit. De iFR Sport Combo is van duurzaam polycarbonaat gemaakt en bevat een klep waarmee je complete toegang houdt tot alle menufuncties van de iPhone. Bij aankoop van een speciaal combo pack krijg je er ook een sportarmband bij die je onder of over je jas kunt dragen. De adviesverkoopprijs van deze H2O Audio iFR Sport Combo is $39,99.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2007, 12:00
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.