Pwnage Tool 2.0.2 uitgesteld tot morgen, maar met Installer 4!

iPhone Dev Team heeft zojuist bekend gemaakt dat Pwnage Tool 2.0.2 toch een dag vertraging krijgt, omdat uiteindelijk toch Installer 4 meegeleverd gaat worden.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

Handleiding Pwnage 2.0Het iPhone Dev Team heeft zojuist bekend gemaakt dat Pwnage Tool 2.0.2, die ze vandaag zouden uitbrengen, is uitgesteld tot morgen. Niet omdat er nog bugs moeten worden weggewerkt, maar omdat ze van Installer-ontwikkelaar Rip Dev te horen hebben gekregen dat Installer 4 Beta meegeleverd mag worden. Het iPhone Dev Team meldt helemaal klaar te zijn voor de release van Pwnage Tool, maar kiest er liever voor om niet binnen twee dagen twee opeenvolgende versies uit te brengen.

Pwnage Tool is bedoeld als jailbreak- en unlocktool voor iPhones van de eerste generatie (jailbreak, unlock) en de iPhone 3G (alleen jailbreak). In de eerdere versies van Pwnage Tool werd Installer-alternatief Cydia meegeleverd, maar door de grote bekendheid en gebruiksvriendelijkheid van Installer was het wachten toch vooral daarop, zeker gezien de zeer fraaie screenshots. Welke repositories al helemaal klaar zijn voor Installer 4 is op dit moment nog niet duidelijk, evenmin als het nieuwe aanbod in Installer 4. Native iPhone-applicaties die probleemloos werkten met iPhone firmware 1.x.x zijn niet zomaar compatibel met iPhone-firmware 2.0.x.

Overigens is Pwnage Tool alleen bedoeld voor Mac OS X. Naar verwachting zal Windows-alternatief WinPwn zeer snel volgen en ook geleverd gaan worden met Installer 4. Je kunt natuurlijk ook weer aan de gang met een van de custom firmwares die hopelijk morgen door onze forumpro’s beschikbaar worden gesteld. Je hebt dan feitelijk geen Pwnage Tool meer nodig. Voor meer informatie over de werking van Pwnage Tool en de custom firmware verwijzen we je graag naar onze iPhone unlock- en jailbreakhandleiding of het fantastische iPhoneclub-forum!

Bron: iPhone Dev Team Blog
Bedankt Laurens, truckdiver en Yingie!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:42
Categorie Jailbreak
Onderwerpen installer, pwnage tool, rip dev

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.